Hypotheken

Hypotheken

Met het afsluiten van een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan. Alle reden dus om het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek zeer serieus te nemen. Staar u niet blind op het maximale hypotheekbedrag en ga niet te lichtvaardig in op ‘speciale aanbiedingen’ en ‘tijdelijke actietarieven’. Wij loodsen u vakkundig en onafhankelijk naar de hypotheek die voor u het beste is.

Kwaliteit die stáát in de markt!

Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die voor u een grote impact kunnen hebben. Om deze kwaliteit te waarborgen, neemt de SEH examens af en stelt zij jaarlijks een PE-programma samen waarmee wij ons kwalificeren als Erkend Hypotheekadviseur. Met dit label onderscheiden wij ons in de markt.

Waarom erkend hypotheekadviseur worden

Onderscheidend vermogen

De titel Erkend Hypotheekadviseur biedt u onderscheidend vermogen op basis van deskundigheid, vaardigheden en integriteit. Uit onderzoek ism TNS-Nipo is gebleken dat maar liefst 91% van de consumenten (huizenbezitters) dit kwaliteitskeurmerk zeer belangrijk vindt en laat meespelen bij hun keuze voor een hypotheekadviseur.

Kennis

De SEH biedt u de mogelijkheid kennis te vergaren en te delen. Doe uw voordeel met de trainingen, (thema)bijeenkomsten en congressen en lees de actualiteitennieuwsbrief, het vakblad Erkend en de website. Zo bent u altijd op de hoogte van relevante informatie op uw vakgebied.

Gemak

De SEH neemt u veel administratieve rompslomp uit handen. Zij registreert en administreert o.a. uw PE-punten van de SEH én de Wft, uw examenverleden, correspondentie en facturatie. U kunt uw persoonlijk dossier inzien op mijnseh.nl.

Belangenorganisatie voor erkend hypotheekadviseurs

De SEH brengt het gewenste niveau van kennis, vaardigheid en integriteit en de wijze waarop die het beste kan worden geborgd onder de aandacht bij overheid, toezichthouder etc. Daarmee wil zij wet- en regelgeving in het belang van de klant en u als hypotheekadviseurs beïnvloeden. De SEH adviseert het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening over de invulling van de Wft-PE.

Voordelen

  • Analyse en advies
  • Bemiddelen/Voortgangsgesprek
  • Inventariseren in een persoonlijk gesprek
  • Onderhoud door nazorg en beheer
<center>Josh Streutker</center>

Josh Streutker

Directeur | Risicoadviseur | Hypotheken

T 0592 - 333 620
M 06 - 29 25 83 80

Meer weten?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!