MKB-pakket

MKB-pakket

Voor u als ondernemer is de continuïteit van uw bedrijf het belangrijkst. U werkt zorgvuldig en treft waar mogelijk preventieve maatregelen. De resterende risico’s kunt u afdekken met een verzekering.

Ons MKB-pakket is onderverdeeld in de volgende rubrieken:

  • Rubriek aansprakelijkheid
  • Rubriek bedrijfsmiddelen
  • Rubriek vervoer
  • Rubriek bedrijfsactiviteiten

Uw personeel

Uw bedrijf valt of staat met de mensen die er werken. Zij houden uw onderneming draaiende. Daarom zorgt u ervoor dat u de beste medewerkers binnenhaalt en behoudt.

Goed personeel behoudt u niet alleen door een goed salaris te bieden. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook erg belangrijk. Denk eens aan een goed pensioen en aanvulling op het loon als medewerkers arbeidsongeschikt raken.

U staat er niet alleen voor als u de secundaire voorwaarden voor uw medewerkers goed wilt regelen. Wij helpen u daar graag bij. Of het nu gaat om een WIA-verzekering, of een uitstekende pensioenoplossing. Ons Employee Benefits pakket biedt hier voldoende ruimte voor.

Snelle Schadeafhandeling

Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zorgen wij voor een snelle en adequate schadeafhandeling. Want ook wij willen dat u uw bedrijf weer draaiend krijgt. We zullen u daarbij zoveel mogelijk ontlasten door – waar mogelijk – u concreet te hulp te schieten. Bij brand bieden wij u bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting en een nieuwe telefooncentrale. U en uw collega’s kunnen dan zo snel mogelijk weer aan de slag.

Wilt u weten welke voordelen Numan Assurantieadviseurs u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.