Rechtsbijstandverzekering ARAG

Rechtsbijstand

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden. Of het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd. En stelt u zich eens voor dat u ontslagen wordt of uw huis wordt uitgezet. En ook al denkt u het gelijk aan uw kant te hebben; een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. Met onze rechtsbijstandverzekering kunt u op deze momenten terug vallen op specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan. Het is belangrijk uw rechtsbijstandverzekering tijdig af te sluiten, op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak al te laat.

Voordelen

  • Uitgebreide dekking
  • U kiest de dekking die het beste bij u past
  • U kunt met al uw vragen rechtstreeks terecht bij ervaren juristen

Dekking

De rechtsbijstandsverzekering dekt de financiële gevolgen van een juridisch conflict en heeft verschillende dekkingsmogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

U kunt de premie voor de rechtsbijstandverzekering snel en gemakkelijk berekenen. Aan de hand van de gewenste dekking(en) kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie.

Wilt u weten welke voordelen Numan Assurantieadviseurs u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.

Jelle Arends

Commerciële Binnendienst